WSV de Spiegel

Welkom bij Watersportvereniging “de Spiegel”, Nederhorst den Berg.
Vorig artikel:   Volgend artikel:

Informatie “zeilevenementen najaar 2017″

6 september uitslag Woensdagavond zeilen;
8 september slag om de Zuwe;
10 september Blauwe Wimpel.

Het eind van de woensdagavondwedstrijden nadert. Op 6 september zal de prijsuitreiking zijn en weten we wie dit seizoen de beste was. Er zijn nogal wat gegadigden, Frans met zijn nieuwe zeilen, Jenne met zijn upside down spinaker, Mieke en Frank in de Javelin, maar ook Ton Vendrig die al twee keer tweede geworden is. We hebben nog een aantal wedstrijden te gaan, ik verwacht een spannende ontknoping!

De Slag om de Zuwe op vrijdag 8 september

Vrij kort op de prijsuitreiking van de Woensdagavond wedstrijden zijn er nog twee zeilevenementen  voor alle leden. Eerst op 8 september de Slag om de Zuwe, waar iedereen (ook niet-leden) zich voor kan inschrijven. De boten en de wedstrijdleiding worden ingehuurd bij Ottenhome. De wedstrijd zal starten om 18:30 en vooraf of achteraf is er een mogelijkheid om aan de dag-hap deel te nemen. (Meldt a.u.b. even op het formulier of u voor of na de wedstrijd wilt eten)

De Blauwe Wimpel op zondag 10 september

En dan op zondag 10 september de Blauwe Wimpel. De jaarlijkse wedstrijd voor leden in open zeilboten. We roepen iedereen op om deel te nemen en een indrukwekkend veld op de plas te brengen.

Omdat het open zeilboten betreft, zal het een wedstrijd zijn in de klassen: O-Jol, Laser, Javelin en open kielboten*. Om 10:00 uur op de haven verzamelen voor uitleg en indeling.

4 klassen dus, mits elke klasse minimaal 6 deelnemende boten heeft. Roep dus ook je concurrentie op om mee te zeilen, anders kan je klasse niet meezeilen! Omdat de Blauwe Wimpel een verenigingswedstrijd is, moet in ieder geval 1 van de bemanningsleden lid van de vereniging zijn. Indien er op vrijdag 8 september onvoldoende inschrijvingen in een klasse zijn, zal ik degenen die zich ingeschreven hebben hierover berichten.

De reden voor deze strenge regels is, dat we een eerlijk totaalklassement willen kunnen maken. Dat kan niet als er in een klasse te weinig deelnemers zijn.

Ik verzoek de leden die niet deel willen of kunnen nemen aan de wedstrijd, om zich aan te melden om hun boot beschikbaar te stellen aan andere leden (een lid dat de boot wil gebruiken, zal eerst contact met u opnemen om afspraken over te het gebruik te maken).

De wedstrijdleiding zal nu niet bestaan uit de wedstrijdleider die we gewend zijn (Rob Beemster), maar uit een vervangster (Esther v.d. Heijden) zodat ook Rob mee kan zeilen. Wilt u ook meekijken op het vlot of hebt u nog vragen, stuur dan even een mail naar vz.zeilen@wsvdespiegel.nl

Tussen de wedstrijden door is het mogelijk om een broodje te bestellen aan de bar, betaling graag met pin of verenigingspas.

We hopen op veel aanmeldingen voor de slag om de Zuwe en voor de Blauwe Wimpel!

*Open kielboten zijn o.a.: Polyvalk, BM, centaur, randmeer met vaste kiel, yngling

Inschrijfformulier voor de Slag om de Zuwe

Inschrijfformulier voor de Blauwe Wimpel

Voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Toevoegen aan Furl Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geplaatst 1 maanden geleden, op 22/08/2017 door Secretaris op 00:00.

Je kunt niet reageren.

Powered by WordPress   |    Site Edit   |    WebMail Login   |    Plesk Login   |    About   |    Contact
.