WSV de Spiegel

Welkom bij Watersportvereniging “de Spiegel”, Nederhorst den Berg.
Vorig artikel:   Volgend artikel:

De voorjaarseditie van Slag om de Zuwe

Vrijdag 12 mei 2017, de voorjaarseditie van Slag om de Zuwe.

Met 11 teams verschijnen we bij Ottenhome, waar we eerst een borreltje nemen en een sateetje eten.

Om 18:30 krijgen we de uitleg van Hans, de wedstrijdleider.

Het weer van de avond is droog met een zonnetje, weinig wind maar er is wel een waarschuwing voor onweer.

Het plan is om 2 korte wedstrijden te zeilen en met elf boten hebben we een leuk veld.

Er is vooral bij de start weinig wind en omdat  niet iedereen daar even handig mee om gaat ontstaat er  een langgerekt veld.

Maar, in tegenstelling tot vorig jaar, weet iedereen te finishen.

Na 5 minuten varen we nog een tweede ronde. Deze wedstrijd wordt helaas halverwege gestopt omdat het onweer wel erg dichtbij komt.

We gaan met spoed peddelend terug de haven in en net voor de bui losbarst zitten we allemaal binnen.

Met een drankje worden de verhalen gedeeld en de prijzen verdeeld:

1e plaats: Arjan van Wessem en Linda Dijs

2e plaats: Cor en Erwin Brakenhof

3e plaats: Mathijs Wagemans en Marjolijne van Huissteden

Ik kijk terug op een erg gezellige avond en leuke wedstrijd. Een herkansing krijgen we op 8 september met de najaarswedstrijd.

Ik hoop op veel aanmeldingen!

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Oskam

zuwe 001 Zuwe 002 zuwe 003

Voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Toevoegen aan Furl Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geplaatst 2 maanden geleden, op 26/05/2017 door Secretaris op 08:17.

Je kunt niet reageren.

Powered by WordPress   |    Site Edit   |    WebMail Login   |    Plesk Login   |    About   |    Contact
.