WSV de Spiegel

Welkom bij Watersportvereniging “de Spiegel”, Nederhorst den Berg.

Besluit openingstijden Vechtbruggen


Geplaatst door Secretaris op 30/11/2016 om 21:44. Reageer

Onderwerp: Bedieningstijden bruggen in 2016

Mevrouw, mijne heren,

Als bijlage doe ik u het besluit met betrekking tot de bediening van de spoorbrug in Weesp in 2016 toekomen.
Daaruit kunt u opmaken dat ook de spoorbrug in Weesp  met Pasen volgend jaar ( 27 en  28 maart !) bediend wordt.
In het route 9 overleg, het reguliere overleg van alle brugbeheerders, exclusief de spoorbrug, over de Vecht was al eerder overeenstemming bereikt om alle bruggen over de Vecht met de vroege Pasen in 2016 te bedienen.
De bedieningstijden van de spoorbruggen worden echter door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu apart vast gesteld na raadpleging van een aantal gebruikers o.a. het Watersportverbond, dat erop aangedrongen heeft  de bediening van de spoorbrug gelijk te stellen met de bediening van de overige bruggen.
Hoewel er van verschillende zijden opmerkingen zijn gemaakt over de aansluiting van de openingstijden van de Vechtbrug  in de Rijksweg A1
bij Muiden met de bedieningstijden van de andere bruggen, zijn wij er niet in geslaagd veranderingen in de bediening van deze brug te bewerkstelligen omdat deze bedieningstijden voor twee jaar worden vastgesteld.
Zoals bekend wordt het aquaduct in de A1 eind 2016 in gebruik genomen en dan zal de brug voor de scheepvaart open gezet worden.

Tweemaal per jaar vindt het zgn. Route 9 overleg ( Heusden- Muiden v.v.) plaats.

Op- of aanmerkingen over de bedieningstijden van de bruggen over de Vecht kunnen via het regioteam, dat hierin vertegenwoordigd is, worden ingebracht.
Met vriendelijke groeten,

Wim Broer,

besluit vechtbrug 01besluiut vechtbrug 02

Voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Toevoegen aan Furl Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen reacties

Plaats een reactie


Plaats een reactie

Je moet op ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.Powered by WordPress   |    Site Edit   |    WebMail Login   |    Plesk Login   |    About   |    Contact
.