WSV de Spiegel

Welkom bij Watersportvereniging “de Spiegel”, Nederhorst den Berg.

e-Captain


Geplaatst door admin op 07/03/2010 om 16:32. Reageer

e-Captain is het ledeninformatie-programma via internet. U heeft een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig (dit hebt u eerder via email ontvangen) zodat u kunt inloggen in het systeem om uw eigen gegevens te controleren en beheren. Hier vind u ook uw financiële gegevens zodat wanneer u een factuur kwijt bent deze opnieuw kunt downloaden en kunt zien welke facturen er eventueel nog open staan. Indien u nog geen inlogcode heeft ontvangen, stuurt u dan een email naar de penningmeester en u zult uw codes ontvangen.

Voor de goede orde, de codes die u ontvangt van de penningmeester werken alleen in de e-Captain omgeving en niet op “gewone” website www.wsvdespiegel.nl, uw inlogcode voor deze site ontvangt u van of kunt u aanvragen bij de webmaster.

Uw eigen gegevens beheren binnen e-Captain – Inloggen via http://wsvdespiegel.e-captain.nl

e-catain1 (← klik voor vergroting)

U typt uw gebruikersnaam en wachtwoord en komt dan in het volgende scherm.

Meld u niet opnieuw aan bij de link (Nieuwe leden kunnen zich hier aanmelden)

e-catain1 (← klik voor vergroting)

In het overzicht klikt u eenvoudig op een van de tabbladen om deze te openen. In het tabblad Activiteiten overzicht kunt u zien op welke data u bardienst, corvee of werkbeurt heeft. Indien u problemen ondervind stuur dan een email aan de penningmeester, dan zal deze u hoe u hiermee kunt omgaan. Gewoon proberen en ervaar hoe simpel het is.

Klik op het e-Catain logo om nu in te loggen:

e-captain

Voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Toevoegen aan Furl Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen reacties

Plaats een reactie


Plaats een reactie

Je moet op ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.Powered by WordPress   |    Site Edit   |    WebMail Login   |    Plesk Login   |    About   |    Contact
.