Aanmeld pagina Floating Party - 9 juli

Hier kun je je aanmelden voor de Floating Party. Als schipper met een boot/schip of als Opstapper (als je geen eigen boot hebt). Bij het aanmelden kun je aangeven hoeveel Biertassen of Wijntassen je wilt bestellen.

Aanmelden Floating Party - Boot

Alleen gebruiken als je een boot/schip hebt en je wilt aanmelden voor de Floating Party. En het zou leuk zijn als je één of meerder opstapper aan boord wilt verwelkomen.

Geef ajb op hoeveel bier- en/of wijntassen je wilt hebben. Eén tas is voor 4 personen (schatten wij in) en kost € 10,- per tas. Je kunt meerdere tassen en een mix van tassen bestellen. Afrekenen doen we voor de afvaart.

Wij organiseren de Floating Party met plezier. Maar wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan schepen, eigendommen of personen. Je moet dus akkoord gaan met deze voorwaarden om deel te kunnen nemen.

Beveiligingscode Beveiligingscode

Aanmelden Floating Party - Opstapper

Alleen gebruiken als je geen eigen boot/schip hebt en je wilt aanmelden voor het feest. De organisatie zal jou koppelen aan een schipper en boot/schip.

|

Beveiligingscode Beveiligingscode