Spiegel8Race 2024 - Inschrijven

spiegel-8

Inschrijfformulier Spiegel8Race 2024

Inschrijven is vanaf nu mogelijk. Klik op onderstaande knop INSCHRIJVEN en je komt bij het inschrijfformulier. Vul hier jouw gegevens in (persoonlijke gegevens en gegevens over het team) en druk op VERDER.

Je moet nu het inschrijfgeld, a € 90,- per team, via iDeal betalen. Daarna is de inschrijving definitief.

INSCHRIJVEN

Algemene voorwaarden voor deelname

AFWIJZING VAN AANSPRAKELIJKHEID

Deelnemers nemen geheel voor eigen risico deel aan de wedstrijdserie. De organiserende autoriteit accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade of persoonlijk letsel veroorzaakt in samenhang met of voor, gedurende of na de wedstrijdserie.

NAAM BEELD EN PORTRETRECHT

Door aan dit evenement deel te nemen, verlenen deelnemers de organiserende autoriteit en de sponsoren automatisch het recht om, zonder vergoeding, eeuwigdurend en naar hun eigen goeddunken, elke fotografische, audio en video opname en andere reproducties van hen te maken, te gebruiken en te tonen, die op het water of op de evenement locatie zijn gemaakt vanaf  de tijd van aankomst op de locatie tot de tijd van hun definitieve vertrek.

VERZEKERING

Elke deelnemende boot moet verzekerd zijn voor wettelijke aansprakelijkheid met een minimum bedrag van Euro 1.500.000 per evenement of het equivalent daarvan.

INSCHRIJFGELD

Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijfgeld ad €90,00 (per team en incl lunch) middels iDeal.