Spiegelrace 2019

Zondag 19 mei

Je kunt nu inschrijven voor het leukste GIG Roei evenement van het Gooi: De Spiegelrace 2019 op de Spiegelplas in Nederhorst den Berg.

Het wordt weer een fantastisch evenement.

Vult het formulier hiernaast in  en druk op verzenden. Kijk even naar de voorwaarden omtrent aansprakelijkheid, portretrecht en verzekering. Ennuh... vergeet niet het inschrijfgeld (€75, per team) over te maken op IBAN NL69 RABO 0398223874 tnv WSV de Spiegel. Vermeld bij de betaling Spiegelrace 2019 en de naam van je team. Het inschrijfgeld is inclusief een lunch voor het team.

Heb je vragen op opmerkingen, mail het even naar neieor.zv.[antispam].@wsvdespiegel.nl

Wij hopen je op 19 mei te verwelkomen!

Esther van der Heijden - Vendrig

voorzitter commissie roeien

2016-05-21-at-12-46-56

AFWIJZING VAN AANSPRAKELIJKHEID

Deelnemers nemen geheel voor eigen risico deel aan de wedstrijdserie. De organiserende autoriteit accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade of persoonlijk letsel veroorzaakt in samenhang met of voor, gedurende of na de wedstrijdserie.

NAAM BEELD EN PORTRETRECHT

Door aan dit evenement deel te nemen, verlenen deelnemers de organiserende autoriteit en de sponsoren automatisch het recht om, zonder vergoeding, eeuwigdurend en naar hun eigen goeddunken, elke fotografische, audio en video opname en andere reproducties van hen te maken, te gebruiken en te tonen, die op het water of op de evenement locatie zijn gemaakt vanaf  de tijd van aankomst op de locatie tot de tijd van hun definitieve vertrek.

VERZEKERING

Elke deelnemende boot moet verzekerd zijn voor wettelijke aansprakelijkheid met een minimum bedrag van Euro 1.500.000 per evenement of het equivalent daarvan.

INSCHRIJFGELD

Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijfgeld ad €75,00 (per team en incl lunch) op rekeningnummer:

NL69 RABO 0398 2238 74 tnv WSV de Spiegel

Vermeld Spiegelrace 2019 en de naam van je team