Verbouwing clubhuis

De verbouwing van het clubhuis is gestart. Op deze plek houden we je op de hoogte van de voortgang. Met foto's en verslagen.

rechter-zijaanzicht

Ondersteunende documenten

De tekeningen van de nieuwbouw zijn ook beschikbaar als PDF document. We hebben drie bestanden die je kunt openen

Bestaande situatie (19-10-2020)

Nieuwe situatie (3-11-2020)

(Klik op de naam van het document en het opent als PDF)

Van de voorzitter

Na vele jaren van discussies, plannen, tekeningen, gesprekken met partijen, is het dan nu zo ver, maandag 25 Oktober 2021 start de verbouwing van ons clubhuis. Aannemer Stalenhoef gaat dit project voor ons realiseren, waarbij middels werkbeurten onze eigen bijdrage tot stand komt.
Wat gaan we precies doen? De verbouwing behelst ruwweg 3 deelprojecten, zijnde:
1. Aanbouw aan achterzijde, waardoor extra ruimte komt voor het sanitair, wedstrijdcommissie, roeien, zeilen en een mulitfunctionele ruimte.
2. Aankleding van de gehele achterkant van het clubhuis met een “houten” laag (look and feel) gelijk aan de huidige voorgevel, die enkele jaren geleden is verfraait hiermee.
3. Uitbreiding en vernieuwing van het sanitair.

Dit project start op maandag 25 Oktober en zal medio Februari 2022 afgerond zijn, althans dan heeft de aannemer zijn werk afgerond en liggen er de spullen klaar voor de vereniging om het verder af te werken. En dit gaat dan vooral om de aankleding van de aanbouw, aanleggen pad achterzijde e.d.
Medio Maart 2022 zal het sanitair worden afgewerkt door een externe partij, die de douchecabines, wc-ruimtes, urinoir schotten en wastafels produceert en komt plaatsen. Met een passende hemelsblauwe kleur, op mooie grote tegels (betonlook) en witte muren (tegels), met een strak plafond zorgen we ervoor dat het sanitair weer van deze tijd is en gereed voor vele jaren van dienst.

Ons aller streven is het, om op of rond 1 Mei 2022 de opening te laten plaatsvinden, gereed voor een nieuw zomer seizoen.

Ten aanzien van de kosten: Investeringen zijn op bepaalde momenten noodzakelijk. Hierbij hebben we op alle mogelijke manieren de kosten zo realistisch mogelijk proberen te houden, aannemer Stalenhoef heeft hier ons zeer goed ook in bijgestaan. De stijgende materiaal prijzen wereldwijd hebben alles wel wat duurder gemaakt. Dit is echter iets waar we niet aan kunnen ontkomen.

Vele mensen hebben meegewerkt aan de plannen, velen hebben nu ook in werkbeurten fysiek een bijdrage geleverd, waarvoor ons aller dank. Laten we met elkaar de schouders er onder zetten en deze verbouwing tot een aanwinst voor de club maken. Als bestuur zijn wij overtuigd dat we hier weer een mooie stap in de toekomst zetten.

Sportieve groet,

Wim Dujardin