70-Jarig jubileum

1952 - 2022

In 1952 besloten Jan, Piet en Klaas en een zeilvereniging op te richten. Een loods op een legakker diende als verenigingsgebouw, daarnaast konden de boten liggen.

De loods is inmiddels een schitterend clubgebouw, dat onlangs prachting is verbouwd: nieuwe sanitaire voorzieningen en extra opslag ruimte.

De ligplaatsen naast de loods hebben plaats gemaakt voor een mooie vereningshaven, met ruimte voor 120 boten. Niet alleen zeilen, maar ook (sloep) roeien en andere vormen van recreatieve watersport.

Na 70 jaar is de vereniging nog jong, actief en springlevend. Dit jaar wordt dat gevoerd met een aantal leuke activiteiten. Vooral voor leden, maar zeker ook inwoners uit Nederhorst den Berg.

Ik hoop dat u er van gaat genieten.

Maarten Gillissen

voorzitter jubileum commissie

70-jaar-5

8 mei 2022

Grand Opening

Onlangs is een grote modernisering en verbouwing van het clubgebouw afgerond. Een schitterend, aan deze tijd aangepast sanitair gebouw en meer opslagmogelijkheden voor de zeilers en roeiers.

Graag nodig ik u uit om op zondag 8 mei, om 14:00 uur aanwezig te zijn bij de Grand Opening.

Dit jaar bestaat de vereniging 70 jaar. Deze dag is dan ook de start van het jubileumjaar.

Ik hoop op die dag met u het glas te heffen, herinneringen op te halen en vooruit te kijken naar een mooie toekomst.

Wim Dujardin

voorzitter

2-juli-spiegel-challenge

2 juli 2022

Spiegelplas Challenge

Midden in de zomer, een leuke middag op de haven, afgesloten met een feestje op de Spiegelplas. Teams van WSV De Spiegel en andere sportverenigingen uit het dorp strijden om de Spiegel Cup. Er worden diverse parcours uitgezet, in en op de haven, waar de teams laten zien hoe slim ze zijn, hoe handig ze zijn en vooral hoe vrolijk ze zijn.

Maar de middag begint met de Supparade, een admiraalstocht van zoveel mogelijk suppers. Verzamelen bij het strandje en suppen naar de haven. En wie weet een nieuw wereld record van langeste rij supboards...

Aan het eind van de middag gaat iedereen aan boord van enkele jachten en sloepen. Drankjes en hapjes zijn al aan boord. Midden op de Spiegelplas draait DJ Kobus feestmuziek en vieren we de Spiegelplas Party.

Aanmelden is gewenst. We hebben plek voor 10 Spiegelplas Challenge Teams; elk team bestaat uit 5 deelnemers. Meld je aan middels het formulier hiernaast.

Voor de Supparade willen we ook graag weten wie er mee doen. Aanmelden kan middels het speciaal aanmeldformulier (hiernaast).

Het inschijfgeld voor de teams van de Spiegelplas Challenge bedraagt € 30,- (per team) en dat is inclusief de drankjes en hapjes tijdens de Spiegelplas Party.

Drankjes tijdens de challenge zijn niet inbegrepen.

12:30 uur Verzamelen Supboards bij het strand achte de sporthal
13:00 uur Start Supparade
13:30 uur Admiraals tocht bij de haven
14:00 uur Start Spiegel Plas Challenge
15:30 uur Einde Spiegelplas Challenge
16:00uur aan boord van de jachten
16:30 uur Spiegelplas Party
18:00 uur Eind van het feest
18:30 uur Naar huis

Aanmelden Spiegelplas Challenge

Formulier niet toegankelijk

Aanmelden SUP Parade

24-september-beach-party

4 september 2022

Ibiza Beach Party

Çlubhuis 't Boordlicht verandert in Beachhouse Ibiza. Zand op de vloer, palmbomen op het terras, cocktails en loungemuziek.

Vanaf 18:00 uur zijn de leden welkom, mits in zomers gekleed bent en een goed gemutst bent.

Eten van de BBQ en het buffet. En leuke spelletjes. Wat dacht je van Lachend Limbo Dansen of Hieper de Hoelahoep?

Zaterdag 24 september is voor één dag de zomer verlengd. Perfect voor het officiele jubileum feest.

26-november-pannenkoeken-bingo

26 november 2022

Pannenkoeken Bingo

Sinterklaas is net aangekomen in  Nederland. De herfst verandert langzaam in de winter. De haven is uitgestorven. Maar op zaterdag 26 november bruist het nog een keer in clubhuis 't Boordlicht. Het laatste evenement van het jubileumjaar is een lekker evenement.

Eerst smullen van zelfgebakken pannenkoeken en daarna een jubileum Bingo met leuke (en lekkere) prijzen.

Als je je hebt aangemeld, wordt je om 18:00 in het clubhuis verwacht. De kosten zijn € 7,50 per persoon en dat is inclusief 2 of 3 pannenkoeken, 2 drankjes en 5 bingokaarten. Aanmelden kan door middel van het aanmeldformulier hiernaast.