Zeillessen

 Sinds een aantal jaren worden er weer zeillessen gegeven aan leden van de vereniging volgens de CWO normering. In 2021 zijn we begonnen met ouder/kind lessen in de Topaz en hebben we lessen gegeven in de de Laser en Optimist. In 2023 zullen we hier een vervolg aan geven. Inschrijven voor de lessen mogelijk vanaf half april.

Klik HIER voor meer informatie.

 

img-3608

Woensdag-avond zeilen

 

Vanaf begin mei tot en met begin September wordt er elke woensdagavond een wedstrijd gevaren. Vanaf 2022 zal het anders zijn dan voorgaande Jaren. We hebben jaren de luxe gehad dat Linda Dijs en Nel Weeren het startschip in finish schip bemanden. Vanaf 2022 zal dat anders gaan, iedere deelnemer krijgt 1 (heel misschien 2) ‘diensten’ om de wedstrijd te starten en te finishen.  De rest verschilt niet van voorgaande jaren. Alle typen zeilboten kunnen mee doen, er wordt gevaren op basis van handicap. De start is vanaf 19.00 uur. Per boot wordt de starttijd bepaald, afhankelijk van de handicap en het resultaat in eerdere wedstrijden.

Vanaf half maart kun je je inschrijven voor de woensdagavond wedstrijden.

15-06-2016-linda-dijs-4

Zeilwedstrijden

 

Op de Spiegelplas organiseert WSV de Spiegel al diverse jaren klassewedstrijden voor O-Jol, Javelin, Spanker, Contender en andere klassen.

.

mg-8387