19 oktober WSV Clean Up Day

Geplaatst op 29-09-2019  -  Categorie: Verenigingsinformatie

world-cleanup-day-3WSV de Spiegel organiseert een op zaterdag 19 Oktober 2019 en zoekt hiervoor enthousiastelingen die mee willen helpen onze mooie Spiegelplas schoon te maken.

world-cleanup-day Zaterdag 21 September 2019 organiseerde de Plastic Soup Foundation de wereldwijde Clean Up Day, om aandacht te vragen voor het ‘plastic soup’ probleem en direct met elkaar de aarde schoner te maken. Heel veel initiatieven hebben meegedaan om zwerfafval, plastic en andere zaken op te ruimen en weg te halen uit de natuur.


WSV de Spiegel organiseert een op zaterdag 19 Oktober 2019 en zoekt hiervoor enthousiastelingen die mee willen helpen onze mooie Spiegelplas schoon te maken.

Zaterdag 21 September 2019 organiseerde de Plastic Soup Foundation de wereldwijde Clean Up Day, om aandacht te vragen voor het ‘plastic soup’ probleem en direct met elkaar de aarde schoner te maken. Heel veel initiatieven hebben meegedaan om zwerfafval, plastic en andere zaken op te ruimen en weg te halen uit de natuur.

WSV de Spiegel wil in navolging hierop een bijdrage leveren door de Spiegelplas ook zoveel mogelijk te ontdoen van zwerfafval en andere zaken die niet thuis horen in, om en rond deze plas en daarmee schade kunnen aanbrengen aan deze natuur.Heb je zin om hier een steentje aan bij te dragen, check dan onderstaande aankondiging en laat wat van je horen
WSV de Spiegel wil in navolging hierop een bijdrage leveren door de Spiegelplas ook zoveel mogelijk te ontdoen van zwerfafval en andere zaken die niet thuis horen in, om en rond deze plas en daarmee schade kunnen aanbrengen aan deze natuur. Heb je zin om hier een steentje aan bij te dragen, stuur een mail naar Wim Dujardon

nidrajud.miw.[antispam].@hotmail.com