Het seizoen gaat weer van start

Geplaatst op 24-03-2021  -  Categorie: Evenementen

clubhuis-clean-up-dayDe lente is begonnen, ook op onze haven begint er meer bedrijvigheid te komen. Op 3 april zullen de boten uit de loods het water weer ingaan.

De corona maatregelen voor het clubhuis zijn nog steeds van kracht, maar dat betekent niet dat leden niet aan hun boten mogen knutselen of er de plas mee op kunnen gaan zolang men zich maar aan de regels houd. Natuurlijk kijken we hoopvol vooruit naar de komende maanden. We zijn positief ingesteld en zullen voor de maand mei onze zeillessen gewoon inplannen. Vanwege de grote hoeveelheid  aanmelding  zullen we de lessen splitten in voor de zomer en erna. We rekenen er stiekem op dat In mei ook de woensdag avond wedstrijden weer gaan starten.

Voor het roeien zullen we geduld moeten hebben en afwachten wat de overheid zegt. Om toch in beweging te blijven hebben we ergometers aangeschaft. Op deze wijze kan er nog getraind kan worden, maar uiteindelijk willen we gewoon het water op.