Nieuwe Roeicommissie

Geplaatst op 25-02-2023  -  Categorie: Verenigingsinformatie

Kennismaking met de nieuwe Roeicommissie

Allereerst zijn we heel blij dat de roeicommissie inmiddels op volle sterkte is door aanmeldingen vanuit de diverse roeiteams. De huidig commissie wordt nu gevormd door Patricia, Anne, Remco, Piet, Diana, Jacco en Jaap.

Op vrijdag 27 januari hebben we een bijeenkomst georganiseerd voor alle roeileden van WsV de Spiegel. De opkomst was uitstekend en het werd een informatieve en leuke avond. De commissie gaf toelichting op het programma voor 2023, onder welke weersomstandigheden er geroeid mag worden en de diverse activiteiten die door de commissie worden opgezet.

Een van de activiteiten betreft het opleiden van een nieuwe groep stuurmannen en -vrouwen en het ontwikkelen van coaches om roeitrainingen te verzorgen. Met een bredere groep die kan sturen of coachen kunnen we alle teams nog beter ondersteunen.

Verder hebben we met alle wedstrijdteams het wedstrijdprogramma en alle beschikbare boten besproken. Er is onderhoud uitgevoerd op de houten Pilot Gig Irene Too en diverse riemensets en er is een offerte aangevraagd voor het onderhoud van de Silhouette.

We hebben door kou of wind helaas een paar keer niet kunnen trainen maar inmiddels is het koudefront weer vertrokken en is het genieten op de plas.

Namens alle roeiers iedereen alvast een goed seizoen toegewenst.

De Roeicommissie