Spiegelrace 2021

spiegelrace-2021-logo

WSV De Spiegel organiseert op 23 oktober weer de Spiegelrace.De westrijden vinden plaats vanuit het clubhuis van de haven van de vereniging.

Het programma van de Spiegelrace 2021:

8:30 Gig te water (tot uiterlijk 9:30) *)

10:00 Palaver

10:45 Start Lange race (5km) - 1

12:00 Start Lange race (5km) - 2

13:30 Start Korte race (700m) - 1

14:30 Start Korte race (700m) - 2

Prijsuitreiking onder begeleiding van DJ Cobus! (er is helaas geen afterparty)

*) *te water laten: jachthaven de Rietlanden, Dammerweg 104 Nederhorst den Berg

Inschrijven kan door middel van het formulier hiernaast. Inschrijfgeld € 75 inclusief lunch (max 32 teams); vooraf inschrijfgeld betalen via bankoverschrijving.

Er geldt een verplichte CTB controle en registratie van deelnemers per team (ivm eventuele bron- en contactonderzoek)

Tijdens het evenement is het Corona protocol van toepassing. Lees deze door voordat u naar het evenement komt.

Coronaprotocol

De organisatie is in handen van de Roei Commissie van WSV de Spiegel,

Ester van der Heijden - Vendrig

(voorzitter Roei Commissie)

ecarlegeips.[antispam].@wsvdespiegel.nl

AFWIJZING VAN AANSPRAKELIJKHEID

Deelnemers nemen geheel voor eigen risico deel aan de wedstrijdserie. De organiserende autoriteit accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade of persoonlijk letsel veroorzaakt in samenhang met of voor, gedurende of na de wedstrijdserie.

NAAM BEELD EN PORTRETRECHT

Door aan dit evenement deel te nemen, verlenen deelnemers de organiserende autoriteit en de sponsoren automatisch het recht om, zonder vergoeding, eeuwigdurend en naar hun eigen goeddunken, elke fotografische, audio en video opname en andere reproducties van hen te maken, te gebruiken en te tonen, die op het water of op de evenement locatie zijn gemaakt vanaf  de tijd van aankomst op de locatie tot de tijd van hun definitieve vertrek.

VERZEKERING

Elke deelnemende boot moet verzekerd zijn voor wettelijke aansprakelijkheid met een minimum bedrag van Euro 1.500.000 per evenement of het equivalent daarvan.

INSCHRIJFGELD

Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijfgeld ad €75,00 (per team en incl lunch) op rekeningnummer:

NL69 RABO 0398 2238 74 tnv WSV de Spiegel

Vermeld Spiegelrace 2021 en de naam van je team