Spiegel8Race 2022

14 mei 2022

spiegel-8

Beste roeiers,

Op zaterdag 14 mei organiseren wij weer de Spiegl8Race. Het is nu mogelijk om in te schrijven. Wij kijken er naar uit jullie weer op de haven te verwelkomen. Hiernaast zie je het race schema.

Inschrijven kan door het formulier in te vullen en op Verzenden te drukken. We hebben voor deze races een Informatiebulletin beschikbaar. Klik op de knop hieronder om het te openen.

Drankjes kunnen betaald worden met munten. Deze munten zijn tijdens de dag te koop aan een aparte tafel in het clubhuis, willen jullie er rekening mee houden dat dit bij voorkeur met contant geld moet gebeuren? Voor het inschrijfgeld bieden wij jullie onbeperkt koffie en thee aan en ook een gratis lunch, we zouden het leuk en attent vinden wanneer jullie alle andere dranken bij onze bar kopen.

Tot slot willen we jullie extra attenderen op de startprocedures van de 2 races die in het informatiebulletin zijn opgenomen. Er is nl. een verschil van de start bij de lange race en de korte race.

Wij nemen aan jullie voldoende geïnformeerd te hebben, maar mochten er vragen zijn dan horen we dat graag.

Wij hebben er zin in en duimen voor goed roeiweer!

Esther van der Heijden

Voorzitter Roeicommissie WSV De Spiegel

INSCHRIJVEN

Wedstrijd informatie

8:30 - 9:30 uur Gigs te water
10.00 uur Palaver Clubhuis WSV de Spiegel
Dammerweg 62A Nederhorst den Berg
10:45 uur Start lange race 6 km - Dames
12.15 uur Start lange race 6 km - Heren | Mixed
12.00 – 13.30 uur Lunch staat klaar voor de teams
13.45 uur Oproeien Dames Sprint
14.00 uur Start korte race 1 km - Dames
14.45 uur Oproeien Heren Sprint
15.00 uu Start korte race 1 km - Heren | Mixed
ca.16.00 uur Gig’s uit het water (Tot een uur na de finish heren Sprint kunnen boten uit
het water worden gehaald bij jachthaven De Rietlanden.
ca.17.00 uur Prijsuitreiking met DJ Cobus

2016-05-21-at-12-46-56