Zeillessen

Wat leuk dat je ons bezoekt om te leren zeilen. Je kunt zeillessen bij ons nemen als je lid bent van onze vereniging (je kunt hieronder inschrijven).

De lessen worden verzorgd door leden die getraind zijn om zeillessen te geven. Zij doen dit vrijwillig en als invulling voor de zelfwerkzaamheid die ieder lid van de vereniging dient in te vullen. Om zeilles te kunnen nemen, moet de cursist minimaal zwemdiploma A en B hebben.

We bieden dit jaar lessen aan in 4 categorieën:

- Optimist (8 t/m 15 jaar) zowel gevorderden (in voorjaar) als beginners (in najaar); 

- 1-mans zwaardboot voor beginners in de Topaz (16 t/m 99  jaar)

- 2-mans zwaardboot in de Topaz (14 t/m 99 jaar). De 2-mans Zwaardbootlessen zijn bedoeld voor jeugd die de optimist ontgroeid is. Voor de jeugd geldt: om deel te kunnen nemen moet je een CWO2 diploma op zak hebben, zodat we zeker weten dat je je op je gemak voelt op het water (en erin) en de kracht hebt om bij het omslaan de boot weer op te richten. Daarnaast is het mogelijk om als ouder met je kind in te schrijven, dan is beginnersniveau voor de ouder voldoende.

- Kielboot (Polyvalk) lessen ( 16 t/m 99 jaar). Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Dit jaar worden 2 groepen kielboot lessen aangeboden (één groep op zondagmiddag en één groep op maandagavond, NB: bij te weinig aanmeldingen kunnen de groepen gecombineerd worden).

Zeillessen zijn alleen beschikbaar voor leden. Nog geen lid? Geen nood! Meld je aan via de aanmeldpagina. Heb je een ligplaats nodig? Stuur een e-mail naar de Havencommissaris.

Aan het eind van de curus volgt een examen en wordt een diploma uitgereikt. Mits je natuurlijk voldoet aan de diploma eisen. 

Veel zeilplezier!

 

Sjoerd Oskam

voorzitter Zeilen

 

MEER INFORMATIE OVER ZEILLESSEN

 

Lessen 2023

 Het schema voor de zeillessen voor het komend seizoen is nog in ontwikkeling. Hou de site in de gaten.

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

De kosten

 

De kosten voor zeilles zijn:

Optimist lessen € 65
Eventuele boothuur - Optimist  € 50

1-mans Zwaardboot lessen - beginners 

(incl gebruik van Topaz)

€ 125
2-mans Zwaardboot lessen – beginners (per cursist; incl gebruik van Topaz) € 125
Kielboot lessen- per cursist (incl gebruik Polyvalk) € 90

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor zeillessen. Dit formulier wordt naar de de zeillescommissie gestuurd.  Betalingen kunnen uitsluitend geschieden via een eenmalige incasso.

Beveiligingscode Beveiligingscode