woensdagavondzeilen

Contact:

De organisatie is in handen van de woensdagavondcommissie

Nel Weeren

Linda Dijs

Woensdagavond zeilen

Op woensdag 1 mei 2019 starten wij met het woensdagavondzeilen!

Een jubileum jaar! Het 25e zeilseizoen.

Vanaf begin mei tot en met eind augustus wordt er elke woensdagavond een wedstrijd gevaren. Alle typen zeilboten kunnen mee doen, er wordt gevaren op basis van handicap. De start is vanaf 19.00 uur. Per boot wordt de starttijd bepaald, afhankelijk van de handicap en het resultaat in eerder wedstrijden.

Deelname staat open voor leden en niet-leden. Inschrijven kan op 1 mei bij WSV de Spiegel na afloop van het zeilen. De inschrijfkosten bedragen € 10,-. Je krijgt een geplastificeerde banenkaart uitgereikt. De banenkaart is niet gewijzigd ten opzichte van het seizoen 2017-2018.

Het belooft een sportief gezellig en spannend  zeilseizoen te worden. Met veel boten, enthousiaste zeilers en gezellige avonden. Jullie zijn van harte welkom.

Banenkaart:

banankaartKlik op de afbeelding om de banenkaart als PDF te openen

1mei 2019

De 25 editie van het woensdagavondzeilen gaat van start op 1 mei 2019!

De eerste starttijd is 18:44.

Startlijst